Baglas Néptánc Együttes


A tartalomhoz

Régebben

2012.11.19. - II. Baglas bál

A november 19.-én megrendezett II. Baglas bál felülmúlta a tavalyit mind létszámát tekintve, mind hangulatát tekintve. Mindenki egytől-egyig fantasztikusan érezte magát, ami a képeken látható is. Fanasztikus volt a vacsora, a büfé, és a rengeteg tombola nyeremény is. A majdnem 150 fős vendégseregünk nagyon jól érezte magát (legalábbis ezt az információt kaptuk visszajelzésként) és reméljük, hogy a jövő évi bálunkon is ott lesznek! Mert ilyen siker után teljesen bizonyos, hogy megrendezésre kerül majd a III. Baglas bál is. Köszönjük mindenkinek a részvételt és a segítséget is! Baglas Néptánc Együttes táncosai

Teljes képernyőVisszaPlayTovább
Teljes képernyőVisszaPlayTovább

2011.10.1. - Szüreti felvonulás

Az Agro-twins program keretében megrendezett szüreti felvonuláson és bálon lépett fel az együttes október 1-jén. Ragyogó napsütésben indult a menet a Forgách-Pincétől egészen a Künzelsau-térig. A fellépők és a külföldi vendégek lovaskocsikkal vonultak végig a városon. A zenészek és a táncosok vidáman dalolva élvezték az "utazást". Lent a téren a nagy számú nézőközönség előtt 1 órás műsort adott az együttes. Sajnos a körülmények nem voltak a legjobbak, de mi (mint mindig) megoldottuk a helyzetet és a legjobb formánkat hoztuk. A közönség szokás szerint értékelte is ezt. Reméljük jövőre is lesz szüreti bál!

2011.08.16-22. - XXI.Nemzetek Fesztiválja Hamburg

Kedd este indult útnak Marcaliból a Baglas Néptánc Együttes, a Kis-Baglas, a Lippentős és a Cicege tánccsoport, hogy öregbítsék hírnevünket Németországban. A többnapos fesztiválon mindenki nagyon jól érezte magát. A szállás egy általános iskolai tornateremben volt, ahol még sportolásra is volt lehetőség. Az étkezéssel is meg voltunk elégedve. Kísérőt nem kapott a csoportunk, de mi ennek ellenére is remekül boldogultunk, minden helyzetben feltaláltuk magunkat. A gyerekek nagyon élvezték a színes és szórakoztató fesztivált a sok-sok külföldi fellépővel, a rengeteg kirakodó árussal és szórakozási lehetőséggel. Szerintem mindenki egy kellemes élménnyel gazdagabban tért haza. Bízunk benne, hogy jövőre is meghívást kapunk és ott lehetünk.

Teljes képernyőVisszaPlayTovább
Teljes képernyőVisszaPlayTovább

2011.08.06. - Folklór-est Balatonmáriafürdő

Szombat este Balatonmáriafürdőn a Központi strand színpadán lépett fel a Baglas Néptánc Együttes, illetve a Kis-Balaton Táncegyüttes. A nagyszerű nyárestében a közönség sok tapssal honorálta a kiváló produkciókat. Képek: Vágó Zoltán

2011.07.23. - Folklór Napok Keszthely

A Marcali Folklór Napok keretén belül az együttes fellépett Keszthelyen is. Sajnos az időjárás itt sem volt hálás hozzánk, de azért a cudar idő ellenére is volt közönségünk a Balaton partján. Reméljük jövőre is ott lehetünk!

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe